2011. november 19., szombat

Nagy Pál: Derűben derékig - erdélyi anekdoták - Jelenlegi ára: 1 630 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Derűben derékigA könyv listaára: 1990 Ft. Leírás:
A Nagy Pál válogatta és szerkesztette kötet az erdélyi anekdotakincs legjavából ad ízelítőt. Változatosságát a felhasznált forrásmunkák gazdagságának köszönheti: többek között Herményi Dienes József, Andrád Sámuel, Tiboldi István, Vöő Gabriella, Bánffy (Kisbán) Miklós, Tóth Béla, Duka János, Molter Károly, Szász István, Fodor Sándor, Márton Pál válogatásaiból, négy ciklusba rendezve szemelget. A Volt idők humora című fejezet a 18. századi történetek népies, időnként meglehetősen trágár és pajzán humorát mutatja be, a Székely atyafiak pedig a csavaros észjárásáról híres magyarok életéből villant fel vidám epizódokat. A Rakoncátlan írónépség elnevezése mögött olyan írók állnak, mint például Ady, Ignotus, Beöthy Zsolt, Szabolcska Mihály, Benedek Elek vagy Kosztolányi, és bizony az irónia, valamint a sors fintorai őket sem kímélik. A záró fejezet (Kulisszák körül) többek között a reformkori színházi élet humoros életképeiből válogat: Jancsó Pál mellett feltűnik Kazinczy is, akit ez előbbi színész bolondnak nevez, mert így fordít egy Shakespeare-sort: Hány a harang? Magas idő. Jászai Mari, Szilvássy Margit, Fedák Sári is szerepel egy-egy történetben, de napjaink marosvásárhelyi színházának kulisszatitkaiba, így Sütő András drámájának, az Egy lócsiszár virágvasárnapjának szereposztási kalamajkájába is beleshet az olvasó. Minden humort kedvelő olvasó figyelmébe ajánlható a kötet. ISBN: 963-9380-75-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 630 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 07:14
. Nagy Pál: Derűben derékig - erdélyi anekdoták - Jelenlegi ára: 1 630 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése