2011. november 15., kedd

POWER balance MÁGNESES karkötő S,M ÉS L- ,unisex. - Jelenlegi ára: 880 Ft

Egy kicsit pszichikai jelentőségének is kell lennie, vagyis aki nem hisz benne az inkább ne vegye meg.
FEKETE ÉS FEHÉR SZÍNBE, S, M ÉS L-ES MÉRETBEN.
10DB IG 340FT A POSTA KÖLTSÉG.
A Power Balance egy forradalmi technológia, mely Mylar hologramokat használva pozitívan hat az emberi test természetes mágneses mezejére, ezzel jelentősen javítva az egyensúlyt, erőt és hajlékonyságot. A végső hatás a magasabb fizikai teljesítőképesség nemcsak sport aktivitásoknál, hanem a mindennapi életben is.
Minden fogható dolognak, személynek, állatnak, kőnek vagy fának a földön, sőt még magának a Földgolyónak is megvan a maga természetes rezonanciafrekvenciája.   A Föld elektromágneses tere, a világűr, és a meditálásban lévő emberek kb. 7, 8 Hz hullámhosszon rezonálnak. Ezt a frekvenciát Shumann rezonanciának hívják.   Az összes rezonanciafrekvencia kiegyensúlyozott kölcsönös hatása nagyon fontos, hogy az emberi szervezet helyesen működjön.
Némelyik hullámhossz pozitívan reagál az Ön testével, némelyik pedig negatívan. Amikor a hologram kapcsolatba kerül az ön testének mágneses terével, lehetővé teszi neki a hologramban rejlő természetes és hasznos hullámhosszokkal való interakciót. Ennek következménye a jobb energiaáramlás az egész testben és a test jobb stabilitásában, erejében és hajlékonyságában nyilvánul meg.
Az egyensúly javítása
Az egyensúly azonnali javítása egy olyan tulajdonság, amely mindenki figyelmét felkelti a Power Balance karkötő legelső felpróbálásánál. A jó stabilitás és egyensúly a siker alapjai bármely sport űzésénél.
Az egyszerű stabilitás teszt képes meggyőzni azokat az embereket is, akik elsőre bizalmatlanok a Power Balance karkötővel szemben. Elég egy lábon állni, kezet széttárva tartani és a könyök vagy az alkar részén nyomás alkalmazni fentről lefelé.
A Power Balance karkötővel az ember azonnal érzi, hogy a testtartása sokkal szilárdabb és nem olyan egyszerű elveszíteni az egyensúlyt, mint a karkötő nélküli teszt esetén.
Nagyobb hajlékonyság és flexibilitás
Mindennapi emberek, de az élsportolók is igazolják, hogy a Power Balance karkötő viselésekor a testük hajlékonysága és flexibilitása javult. Egyszerű teszt elvégzése is ezt igazolja. Álljanak kicsit szétterpesztett lábakkal, kezeket előrenyújtva és törzsben forogjon oldalra, jobb kéz esetében jobbra, bal kéz esetében balra. Tekintetével kísérje a kezét és jegyezze meg a fordulás maximális szögét. A Power Balance karkötővel ez a szög több fokkal is megnagyobbodik.
Erőnlét növekedés
Harmonikus áramló test energia a testi erőnlét növekedésben is megnyilvánul. Legegyszerűbb teszt ennek a kijelentésnek a megerősítésére a következő: álljon fel lábait összetéve. A kezeit engedje le a test mellett és a tenyereit fordítsa hátra és felfelé. Az asszisztens ököllel egyenes lefelé irányított nyomást fejt ki az ön tenyerére. A Power Balance karkötő nélkül könnyen kibillenti az egyensúlyából. A karkötővel viszont képes lesz sokkal nagyobb erőnek is ellenállni.
Power Balance mindenki részére
Az utóbbi időben lehetőségünk nyílt a médiákon keresztül látni a Power Balance karkötő viselését világhírű személyiségeknél, színészeknél, Forma 1 versenyzőknél, jégkorongozóknál, kosárlabda játékosoknál, snowbordosoknál, szörfösöknél, golfjátékosoknál, futballistáknál és másoknál. De a forradalmi termék nem csak világhírű embereknek van szánva. Mindenki, aki növelni szeretné a fizikai teljesítményképességét, stabilitását, vagy flexibilitását, kipróbálhatja a Power Balance hatását. A felhasználók említik még az alvás javulását, az immunrendszer erősödését, jobb stressz kezelést, és a fájdalmas ízületek és izmok lazítását. Az idősebb emberek a teljes életminőség javulását észlelték.



Jelenlegi ára: 880 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 22:41
. POWER balance MÁGNESES karkötő S,M ÉS L- ,unisex. - Jelenlegi ára: 880 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése