2011. november 14., hétfő

Lukács Csaba : Diktátorok könyve: (Micsoda - Jelenlegi ára: 2 525 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Diktátorok könyve: (Micsoda útjaim... )A könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Lukács Csaba, mondhatni főállású utazó. A Magyar Nemzet újságírójaként és a Magyar Baptista Szeretetszolgálat önkénteseként járja a világot. A Méry Ratio kiadónál megjelenő új sorozata, Micsoda útjaim... címmel úti beszámolóit, riportjait gyűjti egybe. Az első kötet a világ legelzártabb diktatúráiba vezeti be az olvasót. Az első rögtön egy éppen alakulóban lévő, újszerű önkényuralmi állam, Bolívia, ahol Evo Morales ugyan demokratikus úton került hatalomra, ám egy újfajta szocializmust épít. Ezen fejezet központi témája természetesen Rózsa-Flores Eduardó és társai meggyilkolása, valamint a terrorizmussal vádolt Tóásó Előd pere (akivel a szerző maga is találkozott börtönében). A kötetből megismerhetjük még az egykori Burmát, a mai Mianmart, a Than Sve vezette államot, ahol a szerző egy repülőtér-foglalás és egy ciklon pusztításának nyomaival is találkozott. A következő fejezet az egyik legklasszikusabb példát, Észak-Koreát mutatja be, a lejárt szavatosságú országot, ahová az újságíró két alkalommal, 2001-ben és 2010-ben is eljutott. Az utolsó előtti fejezet az éppen átalakulóban lévő kommunista bástyát, Kubát írja le, a könyv végén pedig a romániai Ceauşescu-rezsim bukásának kulisszatitkaiba pillanthatunk bele, egyebek mellett az események tizedik évfordulójára született színdarab kapcsán. Széles körben ajánlható kötet. ISBN: 978-80-89286-43-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 525 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 22:30
. Lukács Csaba : Diktátorok könyve: (Micsoda - Jelenlegi ára: 2 525 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése